Min baggrund

Min baggrund som musiker er alsidig. Jeg har spillet siden jeg var 7 år, og til selskaber fra jeg var 13 år, i de første mange år som hobby, men siden 1995 på fuld tid.

Da jeg var 10 år blev jeg udvalgt til en børneforskole på Nordjysk Muskkonservatorium, med intensiv undervisning af de studerende der i musikteori, korsang, hørelære m.v. Desuden består min musikalske uddannelse, ud over almindelig klaver-, harmonika- og orgelundervisning, også i en bachelor i musik fra Aalborg Universitet.

Ud over at spille til fester, har jeg en årrække undervist i El-orgel, harmonika og klaver i OTTO’s Musikskole samt haft kor og sammenspilsgrupper under LOF.

Fra 1999 til 2003 var jeg på Røverstuen i Rebild hver torsdag og fortalte røverhistorier og spillede viser. her startede min passion for at fortælle historier og de sjove viser. 

Til selskaber med diner og dans spiller jeg på keyboard/klaver, krydret med harmonika. Som troubadour bruger jeg harmonika, og til foredragene klaver eller harmonika.

For teknisk interesserede så består mine instrumenter af Yamaha keyboard Genos2, samt Roland Fr8x harmonika. Lydanlæg består af nyeste Bose L1 pro 32 serie samt Yamaha dm3 mixer. Topkvalitet hele vejen igennem.