Selskabsmusik

Musikken har været mit levebrød i 30 år, men jeg har spillet til fester siden jeg var 13 år. Med stor erfaring og en rigtig musikuddannelse er min stærke side fester, hvor det musikalske skal være i orden. Min optræden er 100% opmærksom, hyggelig og professionel. Mit repertoire retter sig ind efter publikums alder og stil.

Til private selskaber spiller jeg på keyboard og harmonika. Mine instrumenter er af højeste kvalitet, og dermed en forudsætning for perfekt lyd for alle aldre, og jeg lægger vægt på at ingen skal føle at musikken er for høj.

Musik til spisning.

Diner-musikken er meget blandet. Filmtemaer, skønne sange og dejlige melodier du helt havde glemt. Jeg krydrer det med lidt hyggelig fransk musette-musik og svenske valse på harmonika – gående mellem bordene, samt lidt wiener-musik. Jeg synger også ballader og smukke sange under middagen. Hvis det ønskes og der tid til det, laver jeg gerne et indslag med et par sjove viser og sange, der kan synges med på.

Musik til dans.

Til dans er det alt fra ældre dansemusik over 60’er musik, dansktop, pop til country. Frisk musik, der skal få folk på gulvet. Musikken er fx John Mogensen, Kim Larsen, Kandis, Lars Lilholt, Bamse, men også TV2, Gasolin og mere pågående hits. Vil I danse vals og Totur til Vejle m.v. spiller jeg også gerne det.

Priseksempler: 

Musik med diner og dans 6 timer kr. 6.400,-. Musik kun med diner 4 timer kr. 4.800,-. Overtimer kr. 800,-. Hertil kommer kørsel fra Aarhus. Ring for at høre nærmere, hvis der er specielle ønsker.

Klik på billedet for at se hvad kunderne skriver om mig: 
Flemming Både, solomusiker fra Aarhus

Tips til festen, så den bliver endnu mere vellykket:

Kan musikeren nu spille til sangene?

Ja! – langt de fleste sange skrives på gængse melodier, som musikeren kan,  og ellers medbringer jeg noder på ca. 20.000 sange. Er I i tvivl om jeg kan spille en melodi, så kontakt mig inden festen. Giv evt. mit tlf. nr. til jeres gæster, så de kan kontakte mig.

Gang i dansen:

Ofte huskes en god fest på, at mange dansede. Sørg derfor som værter for at gøre jeres for at få gang i dansen, og opfordr gerne gæsterne til at danse. Som musiker kan jeg spille god musik – men jeg kan ikke byde gæsterne op!

Placering af gæster:

Undgå at placere ældre og hørehæmmede gæster tæt på musikken, da de ofte i forvejen har svært ved at skelne stemmer og musik fra hinanden, også selvom musikken ikke er høj.

Toastmaster og festpli:

En toastmaster kan være en god idé, hvis vedkommende samarbejder med musikken og køkkenet. Men ellers kan køkkenet og jeg som regel sagtens “styre” festen i fællesskab, blot I og gæsterne holder os orienteret om indslag sange m.v.